aanbod sylforstyle persoonlijk kleuradvies, stijladvies en persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende vrouwen met een missie.

Aanbod

– Wil jij méér energie om je dromen te realiseren?
– Ben je klaar om jezelf te laten zien vanuit eigenheid?
– Leiderschap te tonen in wie je bent en wat je doet?

Wil je met mijn intensieve begeleiding kleur en vorm geven aan jouw binnen- en buitenkant?  Let’s meet!

Op deze manieren kan ik je helpen

Wat zit er nu in wat er nog niet uit komt?  Jij hebt als ondernemer grote dromen en plannen, toch? Je hebt iets moois te bieden en wilt dit graag met de wereld delen. Tijdens deze workshop gaan we kijken naar wie je bent en wat je wilt laten zien van jezelf. Ik leer je om op een andere manier naar jezelf te kijken. O.a. door te kijken naar de systemen waar je deel van uitmaakt. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Voel je dat er meer in je zit dan je nu laat zien? Wil je met meer eigenheid, energie en plezier jezelf presenteren? Exclusieve en intensieve 1 op 1 coaching gaat je helpen. Face to face of op locatie. Geen quick-fix of snelle oplossingen, maar gaan voor duurzame veranderingen in binnen- en/of buitenkant. Je vindt ’t hier.

Wil jij jezelf ontwikkelen tot de persoon die je mag, kan en wil zijn om innerlijke en materiële rijkdom te ontvangen? Ga mee op retraite en voel die sluimerende, innerlijke krachten, capaciteiten en talenten tot leven komen. Je zult merken dat je een beter persoon wordt dan je ooit gedroomd had. Let’s go!

Delen