Coachen met Syl - Syl for Style
Coaching op maat

voor persoonlijke en business groei

Ben je klaar met gedoe?

Ik geloof in de waarheid, je zaken regelen, slimmer aanpakken en keuzes maken in plaats van nog harder rennen.

Daarvoor is meer nodig dan alleen een goede businesscoach of legertje consultants die je zeggen hoe het moet. Er is op dit moment waarschijnlijk gedoe op je werk. Gedoe in je bedrijf. Gedoe met het team. Gedoe met jezelf. Misschien ook nog eens gedoe thuis. Gedoe geeft stress. Gedoe leidt af. Dat hoeft niet zo te blijven.

Ik help je afrekenen met gedoe. Door beter leiderschap, kiezen, durven én doen.

Het resultaat? Groei en winst op alle fronten, in je werk, thuis én voor jezelf.

HOE IK JE KAN HELPEN

Jezelf opnieuw uitvinden
persoonlijke groei

Is het tijd om je veilige coconnetje in te ruilen voor een energieke uitstraling? Zo ééntje waarbij je elke willekeurige ruimte binnenloopt met authentiek zelfvertrouwen en jij de aandacht krijgt die JIJ wilt. Tijdens dit traject gaan we de fundering leggen en duiken we diep. Ik help je eerst je vleugels te vinden om weer te kunnen vliegen. Resultaat? Je krijgt meer zelfvertrouwen, denkt helderder en de wereld zal ook zo op jou reageren. Is dit wat je zoekt?

Bedrijfsopstelling
businessgroei

Ben je ondernemer of leidinggevende en zit je met je handen in je haar? Krijg je maar niet helder waar je staat, waar de energie lekt of wat de potentie is van je organisatie?

Ondernemers die snel inzicht willen en geen bedrijfsonderzoek willen inzetten, kunnen een persoonlijke één-op-één sessie bij me boeken. Tijdens een bedrijfsopstelling gaan we de dynamiek van je bedrijf, organisatie of team inzichtelijk maken. Het is een systemische manier van kijken. Het doel van deze onderzoeksmethode is het verkrijgen van inzicht in de knelpunten je business of team.

masterclass kleur en stijl

True Color Mastermind
exclusief voor max. 6 ervaren ambitieuze vrouwelijke ondernemers of leiders

De True Color Mastermind is voor jou en gaat ook helemaal over jou. Over wat je bezig houdt. De plek voor ontspannen ondernemen, voor vrijheid en verlangen, voor leiderschap en levensgenieters. Laat je aanscherpen. Laat je meevoeren. Met gelijkgestemden. Daag jezelf uit. Leer. Twijfel. Groei. Geniet. Luister. Herken. Kies. Durf. Doe. Voluit ondernemen. Voluit leider van jouw leven en business zijn. Voluit genieten. Ontspannen ondernemen én werk maken van je ambities en verlangens.

HET RESULTAAT

Mijn klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen. Dat levert ze veel op. In hun werk, thuis én voor zichzelf. Ze maken verbinding met hun true colors.

Kleur jouw wereld mooier met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt. En zo…

voel je je zelfverzekerd, mooi en energiek

heb je vertrouwen in jezelf

“verkoop” je jezelf zonder moeite

creëer je een positieve mindset en trek je de juiste mensen aan

maak je krachtige keuzes

zie je jezelf graag

klopt het plaatje met wie je van binnen bent

Voor wie

Zie jij eruit als jezelf?
Voel je je thuis in je leven?
Leef je volgens je eigen design?

Vrouwen en mannen, CEO’s en ambtenaren,
fashionista’s en fashionfoben,
fulltime moeders en beginnende ondernemers – voor iedereen die zijn persoonlijke en business contouren wil aanscherpen, doelbewust tussen veranderingen door wil laveren of zijn magie wil terugwinnen, is dit een oproep tot een geïnspireerd en authentiek leven.

Wil je dat ik jou daarbij help of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Sylvia Bochem