Ervaringen - Syl for Style

Ervaringen

Wat klanten mij schrijven

b70c4c54-a887-4f5f-906e-f223d75e2e91

Nu heb ik een set mooie foto’s waarin ik mezelf herken zoals ik ben.

Sylvia, hartelijk bedankt voor deze zeer goed verzorgde fotoshoot!
Met jouw enthousiasme en invoelend vermogen heb je me goed voorbereid op de dag. Op jouw geheel eigenwijze wist je liefdevol kritische vragen te stellen waardoor de essentie bovenkwam en het totale plaatje welke ik wilde neerzetten zichtbaar werd. Op basis daarvan heb je samen met mij de  juiste kleding uitgezocht en heb ik me op de dag zelf compleet kunnen ontspannen en kunnen genieten van het zelf in de ‘spotlight’ staan. Dat was nieuw voor mij! Nu heb ik een set mooie foto’s waarin ik mezelf herken zoals ik ben en waarmee ik mezelf via mijn nieuwe website zal presenteren aan mijn klanten!

Simone Schoop – Simone Schoop coaching

Chantal de Werd

Ik had behoefte aan een korte presentatievideo over mezelf, maar had géén flauw idee hoe daar aan te beginnen.

Sylvia heeft mij op voorhand door het traject geleid, zodat ik wist wat ik kon verwachten. De opname vond plaats in een mooi en gezellige locatie en ik werd door Sylvia volledig op mijn gemak gesteld. Snelle vragen, een paar keer de shoot opnieuw gedaan, maar hoe leuk was het. Uiteindelijk kunnen mijn toekomstige klanten mij in 2 minuten tijd leren kennen. Zonder Sylvia had ik géén idee hoe ik zichtbaar kon worden en mezelf kon presenteren. Ben heel blij met het resultaat.

Chantal de Werd – Woman in Sync

480-1

Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien en mijn pad voor me werd steeds duidelijker.

Ik meldde mij bij Sylvia omdat ik niet meer wist welke richting ik op wilde met mijn werk en met mijzelf. Sylvia zag direct meerdere mogelijkheden. Ik meldde me aan voor de VIP coaching. De kracht van deze coaching is dat de antwoorden steeds uit je eigen onderbewuste komen. En die antwoorden waren soms heel verrassend! De sessies bij Sylvia heb ik ervaren als intens en inspirerend. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien en mijn pad voor me werd steeds duidelijker. Met haar energieke persoonlijkheid en enthousiasme weet Sylvia, samen met jou, het beste uit jezelf te halen!

Joliene – Freelance tekstschrijver

Colette Broekgaarden

Het hele traject heeft me nieuwe inzichten opgeleverd over hoe ik het beste in mezelf naar boven kan halen, van binnen én buiten.

Toen ik contact zocht met Sylvia, was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen om me te laten groeien op een manier waar ik ook blij van zou worden. Ik wilde lekkerder in mijn vel komen. Makkelijker leren omgaan met emoties en bepaalde struggelingen een plek kunnen geven.
Het hele traject heeft me nieuwe inzichten opgeleverd over hoe ik het beste in mezelf naar boven kan halen, van binnen én buiten. Ook zijn er een aantal emotionele barrières weggenomen waarvan ik niet wist dat ze zo zwaar op mij drukten.
Het belangrijkste directe resultaat is het besef dat ik trots mag zijn op wie ik ben en wat ik heb bereikt (oftewel, ik mag meer zelfvertrouwen hebben want ik ben best goed bezig!). Op de lange termijn hoop ik beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en qua kleding minder miskopen te doen.
Sylvia is een coach die voor mij echt voelt als sparringpartner. Ze stelt goede vragen, geeft ook haar eigen ervaring als dat helpt, en ze houdt ten alle tijden mij in de lead. Hierdoor kwam ik echt in mijn eigen kracht te staan. Ze neemt je niet bij het handje, maar boost je eigen krachten.

Colette Broekgaarden

Delen