Ervaringen - Syl for Style

Ervaringen

Wat klanten mij schrijven

Joliene - Freelance tekstschrijver

Workshop Je eigen plek innemen


Ik meldde mij bij Sylvia omdat ik niet meer wist welke richting ik op wilde met mijn werk en met mijzelf. Sylvia zag direct meerdere mogelijkheden. Ik meldde me aan voor de workshop Je eigen plek innemen. De kracht van deze workshop is dat de antwoorden steeds uit je eigen onderbewuste komen. En die antwoorden waren soms heel verrassend! De sessies bij Sylvia heb ik ervaren als intens en inspirerend. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien en mijn pad voor me werd steeds duidelijker. Met haar energieke persoonlijkheid en enthousiasme weet Sylvia, samen met jou, het beste uit jezelf te halen!

Colette Broekgaarden

Traject Je BinnensteBuiten


Toen ik contact zocht met Sylvia, was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen om me te laten groeien op een manier waar ik ook blij van zou worden. Ik wilde lekkerder in mijn vel komen. Makkelijker leren omgaan met emoties en bepaalde struggelingen een plek kunnen geven. Het hele traject heeft me nieuwe inzichten opgeleverd over hoe ik het beste in mezelf naar boven kan halen, van binnen én buiten. Ook zijn er een aantal emotionele barrières weggenomen waarvan ik niet wist dat ze zo zwaar op mij drukten. Het belangrijkste directe resultaat is het besef dat ik trots mag zijn op wie ik ben en wat ik heb bereikt (oftewel, ik mag meer zelfvertrouwen hebben want ik ben best goed bezig!). Op de lange termijn hoop ik beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en qua kleding minder miskopen te doen. Sylvia is een coach die voor mij echt voelt als sparringpartner. Ze stelt goede vragen, geeft ook haar eigen ervaring als dat helpt, en ze houdt ten alle tijden mij in de lead. Hierdoor kwam ik echt in mijn eigen kracht te staan. Ze neemt je niet bij het handje, maar boost je eigen krachten.

Saskia Broman - Comcredo

1 op 1 coaching


Ik heb onlangs mezelf een VIP-dag + garderobe-check van Sylvia cadeau gedaan en kan dat iedereen aanraden. Het is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Ik weet nu precies welke kleding bij mij past – zowel zakelijk als privé – waardoor ik heel gericht kan shoppen. Dat bespaart veel tijd en geld. Geen dure missers meer die mij niet flatteren of ongedragen in mijn kast hangen. Geen overvolle kledingkast en toch het gevoel hebben dat je niks hebt om aan te trekken. Samen met Sylvia heb ik mijn kast opgeschoond. Ik kan nu snel vinden wat ik zoek en met minder kleding betere combinaties maken. Daar heb ik elke dag plezier van!
Delen