Over Syl - Syl for Style

Word jij de inspiratiebron voor jouw klanten?

Wat je uitstraalt, trek je aan. Dat is een natuurwet. En het is precies de reden waarom het mijn missie is om jou te inspireren jou je kleuren te laten zien.

Want met jouw talenten kun je de wereld veranderen!

Misschien denk je nu: huh, mijn kleuren?

De meeste vrouwen kregen de meest fantastische geschenken mee van de natuur. Maar ze leren om die te verstoppen, om zich aan te passen. ‘Normaal doen’. Totdat op een dag niet meer lukt en ze in de knoop raken met zichzelf…. Dat uit zich doordat ze weinig energie hebben of vage klachten, zich te weinig gezien en gehoord voelen. Misschien herken je dat.

Het is mijn missie om jou te helpen weer in “Full Color” te leven.

Ik ben Sylvia Bochem. Ik geloof dat iedereen een uniek verhaal heeft en hier met een reden is. Ik geloof in een wereld met meer echtheid en eigenheid, als je ‘m maar laat zien.  En dat juist jouw verhaal, het verhaal van jouw leven, jouw goud bevat. Goud wat je – als je dat wilt – kunt om zetten naar een concept, product of (business) idee wat aanslaat. Aankomt. Hen – die bij jou moeten zijn – recht in het hart.

Dat is waar leven in Full Color voor mij over gaat. Over in contact komen met jezelf, jouw verhaal ontdekken en uitdragen. Dan gaat het stromen.

Ik help je om je kleuren (weer) te ontdekken zodat je kunt stralen.

Wat ik je leer?

– ruimte in te nemen vanuit wie jij bent

– je droom of idee omzetten naar een krachtige, consistente boodschap & business

– je wordt zichtbaar en herkenbaar, privé en zakelijk, in alle rollen die je dagelijks te vervullen hebt

Mijn coachingsessies, styling en live dagen zijn ontworpen om je hierbij te helpen. Je kunt je hier vrijblijvend opgeven voor een kennismakingsgesprek.

 

“Toen ik stopte met mezelf aan te passen, kleiner te maken en vooral te doen wat anderen van me verwachtten, kwam alles in een stroomversnelling. Ik nam letterlijk mijn eigen plek in en ging weer in Full Color leven. Toen ik in 2013 startte als zelfstandig kledingcoach, kende ik een vliegende start. Binnen No time stond ik in de Libelle, gaf workshops op de Margriet Winter Fair.

Maar alleen de buitenkant is voor mij niet genoeg. De verrassing zit juist aan de binnenkant. Door binnen en buiten te koppelen zorg je dat klanten verliefd op je worden en met jou willen werken. Met die kennis ontwikkelde ik de Full Color-methode. Wat je uitstraalt, trek je aan. Alles is energie. Niet alleen wat je ziet, kennismaken gaat ook over wat je ruikt, hoort en voelt. Als je precies weet wat bij jou past, heb je een helder kompas waar je op kunt varen. Dat heb ik zelf zo ervaren en dat gun ik jou ook!”

It all Starts With
You…

 

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

‘Inner harmony brings natural beauty’

Toen ik vier jaar geleden met Syl for Style begon, liet ik een veelbelovende carrière achter om een nieuw, risicovol avontuur aan te gaan. Mijn familie en vrienden probeerden me voor een vergissing te behoeden. Hoe goedbedoeld ook, besloot ik hun adviezen in de wind te slaan en mijn gevoel te volgen. Ik waagde de sprong. Maar wat hielp me die beslissing te nemen? Was het de kans op succes, erkenning en ergens mijn stempel op te kunnen drukken? Dat zou de rationele verklaring zijn, maar ik denk dat het bovenal mijn intuïtie was die me over de streep trok. Ik was simpelweg verliefd op het idee en heb mijn hart gevolgd.

Die eerste jaren waren allesbehalve eenvoudig, maar mijn geluk werd nooit bepaald door succes, of het gebrek daaraan. Ik ben nu niet gelukkiger dan toen. Ik geloof dat geluk van binnenuit komt. Je vind het door te doen wat je leuk vindt, door je hart en je passies te volgen. Dát zijn de middelen waarmee je ziel je de weg wijst.

Niet rationaliteit, maar intuïtie is het kompas van onze ziel. Expressies van die ziel, of dat nu kunst, muziek of schrijven is, of een bedrijf starten tegen beter weten in, zijn de sleutels naar geluk. Dit verklaart volgens mij ook waarom sommige mensen gelukkiger lijken dan anderen; ze houden van wat ze doen, het is hun passie.

Maar ja, hoe vind je nu je passie? Ik denk dat het een kwestie is van veel uitproberen, tot er uiteindelijk iets goed voelt. Tot je intuïtie zegt: dit is het. Het is datgene wat je bloed sneller doet stromen, wat je vervult van optimisme en tonnen energie geeft. Met dit soort signalen laat je ziel je weten tevreden te zijn.

Ik denk dat rationaliteit niet eerder zo de boventoon voerde als nu. Maar als je goed kijkt, zie je dat er toch langzaam maar zeker een verandering op gang komt. We zijn op zoek naar meer betekenis. We nemen weer de tijd om ergens van te genieten, zijn ons bewust van wat écht belangrijk is en volgen onze ziel. En laat die filosofie nu ook het kloppende hart vormen van mijn bedrijf.

Met mijn expertise help ik je graag met het vinden van jouw authentieke verhaal en deze te onderstrepen door zichtbaar te worden. Ik word blij van mensen die met hun ziel een stempel drukken op alles wat ze doen. Ik laat me door hen inspireren. Ontdek wat je hart sneller doet kloppen en ga die dromen achterna. Geloof mij maar, het maakt je een zeer gelukkig mens.

“Ik begeleid je met alle liefde naar jouw eigen schoonheid.”

Wil je graag op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor mijn tips, artikelen en updates. Laat je inspireren om stappen te zetten naar jouw zichtbaarheid en schrijf je hieronder in voor mijn updates in je mail.

Delen