Stylen met Syl - Syl for Style
Kleur- en stijladvies op maat

Stylen met Syl

De basis voor succes,
dat ben jij!

Mode is altijd in beweging en jij natuurlijk ook. Ik houd erg van vernieuwingen; behouden wat goed is en veranderen wat niet meer bij je past. Dit zet ik in voor kleding maar ook voor coaching.

Ontdek hieronder de handleiding hoe jij steviger kunt staan aan de binnenkant en kan stralen aan de buitenkant.

Jouw reis naar meer zichtbaarheid start hier:

HOE IK JE KAN HELPEN

Live Masterclass Kleur & Stijl

Jezelf presenteren en je mooi voelen, betekent meer dan zo maar iets aantrekken. Dat weten we allemaal. Maar hoe doe je dat? Tijdens deze masterclass leer je alles maar dan ook echt alles over jouw kleuren en jouw stijl. In slechts 1 dag!

Voor iedereen die haar zichtbaarheid en zelfvertrouwen wil vergroten. Die ernaar verlangt te leren met welke kleuren je impact hebt. Maar ook nu eindelijk wil weten welke stijl haar uniek en onderscheidend maakt. Geen twijfels en miskopen meer. Geen ratjetoe meer in je kast. Focus op een duidelijke stijl en een professionele look.

Brandingshoot
Direct impact met jouw verhaal op beeld

Hoe kun je beter in je ondernemerschap stappen dan door jezelf in de spotlights te zetten? Door helemaal de aandacht te vestigen op wat jou jou maakt. Je verhaal, je power, je presence. Het is er allemaal al. Daar hoef je niets voor te doen.

Tijdens de brandingshoot mag je de controle los laten en je aan mij overgeven. Ik help je met het finetunen van de look & feel en het vertellen van jouw verhaal voor de camera.

Dit traject is voor jou als jij… het verschil wilt maken door zichtbaar te zijn en je wilt onderscheiden als expert. Je aantrekkingskracht maximaal wilt vergroten voor jouw potentiële klanten.

masterclass kleur en stijl

Transformatie traject
6 maanden exclusieve coaching

Transformeren, gaat over het kennen van jezelf en daarnaar handelen. Naar buiten komen, nog professioneler, je plek innemen, dé expert zijn, helemaal vanuit jouw unieke identiteit.

Is het tijd om je veilige coconnetje in te ruilen voor een energieke uitstraling? Zo ééntje waarbij je elke willekeurige ruimte binnenloopt met authentiek zelfvertrouwen en jij de aandacht krijgt die JIJ wilt. Tijdens dit traject gaan we de fundering leggen en duiken we diep. Ik help je eerst je vleugels te vinden. Pas daarna gaan we de visuele vertaalslag maken naar jouw identiteit in de vorm van kleur & stijl.

Dit traject is speciaal voor de vrouw die haar succes met lichtjaren wil versnellen én begrijpt dat ze daarvoor serieus in haar eigen next level moet investeren.

Nieuwsgierig? Dan ga ik graag met je in gesprek.
Omdat ik exclusief werk met veel persoonlijke aandacht is er in het transformatie traject beperkt plek. Om er zeker van te zijn of we een klik hebben en er energie is tussen ons, plan ik graag een gratis en vrijblijvend gesprek.

HET RESULTAAT

Door jezelf krachtig en op basis van echtheid te presenteren en profileren met je bedrijf en in outfits die jou versterken, voel je je zelfverzekerd en krachtig en draag je dat uit.

Je gaat de wereld mooier kleuren met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt. En zo…

voel je je zelfverzekerd, mooi en energiek

heb je vertrouwen in jezelf

“verkoop” je jezelf zonder moeite

creëer je een positieve mindset en trek je de juiste mensen aan

maak je krachtige keuzes

zie je jezelf graag

klopt het plaatje met wie je van binnen bent

Voor wie

Het is mijn missie om jou te helpen transformeren naar een vrouw die alle kanten van zichzelf durft te laten zien. Wanneer wij gaan samenwerken geef ik je alles van mijzelf om dat te kunnen bereiken.

Wil je dat ik jou coach in een persoonlijk ontwikkelingstraject of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Sylvia Bochem