VIP dag - Syl for Style

Iedere maand heb ik ruimte voor 2 ondernemende vrouwen om intensief te begeleiden rondom hun zichtbaarheid.

Tijdens deze exclusieve dag sta JIJ centraal.

Een VIP dag is geschikt voor onderneemsters die zichzelf durven laten zien privé en in hun business zonder maskers en

….in Fulll Color!

‘Hoe wil jij jezelf zien?’

 Dat vraag ik aan iedere vrouw die met mij wil werken. Ook aan jou. De bewustwording van de betekenis van die vijf woorden geeft je direct enorm veel ruimte. Want hoe vaak vraag je dat aan jezelf? Ben je meestal niet bezig met hoe anderen jou zien, of zouden moeten zien? Er zal een wereld voor je open gaan.

Zichtbaar durven zijn vanuit jouw eigen unieke kleuren is voor veel mensen ontzettend kwetsbaar en spannend.

Hoe pak je dat aan? Hoe reken je af met dat wat je tegenhoudt om (nog meer) zichtbaar te zijn? Hoe vind je de balans tussen jezelf laten zien – écht laten zien – en dingen privé houden? Hoe laat je jouw echte kleuren schitteren, communiceer je helder en consistent op zo’n manier dat het interessant is voor je doelgroep én bijdraagt aan je business, concept of product?

Het moet anders. Maar hoe dan? Waar begin je?

Doe mee met de VIP-dag

Aan de slag

Je maakt onder mijn begeleiding een moodboard met beelden en woorden die bij je passen. Door mij te vertellen waarom je juist díe woorden kiest, wordt er al zoveel duidelijk voor jezelf. Ik zet je stil en maak je bewust van de wijsheid die in jou zit, zodat we samen kunnen ontdekken wat er zichtbaar mag worden.

Ik zie jou. De echte jou. De vrouw die je eigenlijk wilt zijn, maar zich vaak nog verstopt. Ik geef je het vertrouwen dat je alles kunt creëren waar jij naar verlangt. Dus ook het bedrijf of het leven waar je nu alleen nog van droomt.

Het is aan jou om hiervoor te kiezen. Iedere dag weer. Dat je alleen maar gaat voor de beste en mooiste versie van jezelf. Dit vraagt om commitment. Daarom is Full Color coaching alleen voor vrouwen die daadwerkelijk resultaat willen en niet bang zijn voor verandering. Want als je hier de deur uitloopt na een VIP dag wordt er ontzettend veel in beweging gezet en dan is er geen weg meer terug. Er is ruimte gecreëerd voor groei! Ik hou ervan, en jij?

Ontdek hoe je álles uit jezelf haalt

Wat jou onderscheid in deze wereld zijn jouw verhaal en hoe je jezelf presenteert. Dit zijn onderdelen waar we ons op focussen tijdens de VIP dag.

  • Jouw verhaal: Wie ben jij? Wat maakt jou uniek? Waar ben je goed in? JIJ bent namelijk je eigen merk. Hoe meer je over jezelf weet, hoe meer je kunt delen.
  • Jouw stijl: Waarmee kun jij jezelf onderscheiden? Wat past bij jou? Hoe wil jij je voelen? En wat straal je uit? Ik laat je zien waar jouw sterke punten liggen, zowel innerlijk als uiterlijk.

De keuzes voor je bedrijf worden makkelijker als je weet wie je bent en waar je heen wilt. En daar help ik je graag bij!

Doe jij mee?

Meld je dan nu aan voor de VIP dag.

Programma

Is dit iets voor jou?

Samen stippelen we de stappen die gezet moeten worden om verder te kunnen groeien uit met in dat proces heel veel oog voor jouw eigenheid. We scheppen helderheid over wat voor een persoonlijkheid je bent, waarom je doet wat je doet, wat je uit wil stralen, hoe je je wil voelen en hoe je dat kunt bereiken.

Want deze dag draait om jouw positionering: hoe jij je onderscheidend kunt positioneren, zodat jij zichtbaar en herkenbaar wordt voor je klanten. Tijdens deze dag staat jouw groeiproces als ondernemer centraal. Via mijn Full color methode – maak je kleine en mega stappen. Je ontwikkelt jezelf in een razend tempo, waardoor je een waanzinnige groei in je leven en bedrijf ervaart.

Ga jij voor Full Color?

Full color coaching helpt je om je leven zo in te richten dat je ware ik zichtbaar wordt – zodat je buitenkant klopt met je binnenkant.

Dat is het startpunt van al mijn werk, of dit nou een LIVE dag,  coachsessie  of een Branding shoot is. Omdat mijn klanten ook vaak de coaching hierna willen voortzetten, bied ik de sessies ook los aan.

Wil je de VIP dag combineren met een kleur- & stijladvies, let me know.

Investering

Doe mee met de own your story, love your style – VIP DAG

Tijdens een VIP dag van 6 uur bij mij op kantoor halen we naar boven wat jij nodig hebt om een stap verder te zetten binnen dat wat je aan het doen bent.

Kosten: € 800,-* (incl. lunch)
Losse sessie (1,5 uur)  € 200,-*

*exclusief BTW

Wanneer je je in bovenstaand verhaal herkent en mij en mijn coaching wilt inzetten, kun je uiteraard contact met me opnemen voor mogelijkheden.

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 24 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een Skype-date. Je kunt dan vertellen over wat je doel is en waarmee je worstelt.

Mail of bel me voor meer informatie

Zet jezelf in actie!

Jij bent het waard om gezien te worden. Het is nu tijd om jezelf in je kracht te zetten. Durf te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie. Durf jij je verhaal, stijl en dromen concreet te maken? Meld je dan nu aan voor de VIP dag.

Ik ben Sylvia Bochem

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen te begeleiden bij het zichtbaar worden op een manier die voor hen klopt.

Omdat het zoveel oplevert om hieraan te werken: geluk, rust, voldoening. En ik weet dat de wereld mooier wordt als jij je zichtbaar maakt. Daarom werk ik graag met mensen die zichzelf weleens willen ontmoeten, in plaats van zichzelf steeds tegen te komen. Mijn aanpak is niet standaard. Bij mij komt gevoel als eerste en het denken daarna. Ik vind het belangrijk dat iedereen met wie ik werk zich comfortabel genoeg voelt om zichzelf te durven zijn. Ben jij zo’n iemand? Ik ontmoet je graag!

Sylvia Bochem
Delen