VIP dag - Syl for Style
Stijladvies van Sylvia Bochem SylforStyle

“Hoe wil jij jezelf zien?”

 Dat vraag ik aan iedere vrouw die met mij wil werken. Ook aan jou.

De bewustwording van de betekenis van die vijf woorden geeft je direct enorm veel ruimte. Want hoe vaak vraag je dat aan jezelf? Ben je meestal niet bezig met hoe anderen jou zien, of zouden moeten zien? Er zal een wereld voor je open gaan.

Zichtbaar durven zijn vanuit jouw eigen unieke kleuren is voor veel mensen ontzettend kwetsbaar en spannend.

Hoe pak je dat aan? Hoe reken je af met dat wat je tegenhoudt om (nog meer) zichtbaar te zijn? Hoe vind je de balans tussen jezelf laten zien – écht laten zien – en dingen privé houden? Hoe pak  je jouw podium?

Het moet anders. Maar hoe dan? Waar begin je?

Doe mee met de VIP-dag

Samen aan de slag

In één dag samen met Sylvia werken aan de belangrijkste punten van jouw presence (uitstraling) – inclusief persoonlijk kleur- en stijladvies.

Ben je ondernemer en vraag je je af wat jou onderscheid van al die anderen? En denk je wie zit er nou op mij te wachten? Of erger: je weet niet hoe je je boodschap moet verkondigen en blijft daardoor weg van alle netwerkbijeenkomsten en loopt leuke gesprekken met potentiële klanten mis.

Ondernemers die snel resultaat willen en geen trainingsprogramma willen volgen, kunnen een persoonlijke VIP-dag bij me boeken. Dan werk ik samen met jou aan de belangrijkste punten van jouw presence, denk aan:

Werken aan je persoonlijke verhaal. Je weet jouw boodschap helder uit te leggen en zegt wat je te bieden hebt. Weg met de ruis!

Waar let je op als je jezelf presenteert? Belangrijke technieken zodat je de plank niet misslaat.

Je leert jezelf te kalmeren en de presentatie te relativeren. Handig als je zelf wilt vloggen of filmen.

Ontdek wat jou blokkeert om de handrem eraf te halen om de volgende stappen te zetten.

Je weet hoe je je moet kleden, zodat je jezelf krachtig voelt en op je gemak. En leert hoe kleding jouw boodschap onderstreept.

Stop met worstelen ontdek wat jou uniek maakt

Ontdek hoe je álles uit jezelf haalt

Tijdens de VIP dag staat jouw groeiproces als ondernemer centraal. Het gaat niet over imago, maar over identiteit.

De exacte invulling van de VIP dag staat nooit helemaal vast omdat ik de inhoud altijd afstem op de behoefte en hulpvraag van jou als klant.

Iedere maand heb ik ruimte voor vier ondernemende vrouwen om intensief te begeleiden rondom hun zichtbaarheid tijdens een VIP-dag.

Voordat ik een VIP-dag met je inplan, maken we eerst een afspraak voor een Skype-date. Je kunt me dan vertellen wat je doel is en waarmee je worstelt.

Doe jij mee?

Meld je dan nu aan voor de VIP dag.

Programma

Is één dag wel genoeg?

Je hele personal(ty) branding in één dag fiksen gaat natuurlijk niet. Daarom concentreren we ons op de punten waar jij de meeste winst mee kunt behalen:

Jouw verhaal: Wie ben jij? Wat maakt jou uniek? Waar ben je goed in? JIJ bent namelijk je eigen merk. Hoe meer je over jezelf weet, hoe meer je kunt delen en
Jouw stijl: Waarmee kun jij jezelf onderscheiden? Wat past bij jou? Hoe wil jij je voelen? En wat straal je uit? Ik laat je zien waar jouw sterke punten liggen, zowel innerlijk als uiterlijk.
Je maakt daardoor met je branding een enorme stap in korte tijd:

Doordat we 1 op 1 werken besteden we al onze tijd aan jouw groei, vragen en positionering. Je gaat naar huis met helderheid over wat voor een persoonlijkheid je bent, waarom je doet wat je doet, wat je uit wil stralen, hoe je je wil voelen en hoe je dat kunt bereiken.

kleur- en stijladvies SylforStyle

VIP-dag met Syl

Tijdens de persoonlijke VIP-dag gaan we samen aan de slag: jij en ik – met persoonlijke onverdeelde aandacht.

We werken de belangrijkste punten uit: wat maakt jou uniek? We gaan opzoek naar het goud in jouw verhaal zodat jij met gemak en zelfvertrouwen anderen kunt inspireren en klanten aantrekt.

Ik geef je persoonlijk kleur- en stijladvies zodat je weet hoe je je moet kleden en jij jezelf krachtig voelt en op je gemak.

Je krijgt meer zelfvertrouwen door te ontdekken waar jij jezelf nog tegenhoud: iets dat je direct winst oplevert om nu wel de juiste stappen te zetten en in actie te komen.

Na afloop krijg je een persoonlijke kleurkaart en alle stylingtips uitgewerkt: tips die je direct kunt gebruiken handig tijdens het winkelen of aankleden. Dat bespaart je tijd én geld.

Behalve de stylingtips krijg je ook een persoonlijkheidsscan. Deze scan geeft een zo goed mogelijk beeld van jouw talenten, valkuilen en wie jij als persoon bent.

Feedback op je meegebrachte kleding, waardoor je leert hoe je zelf combinaties kunt maken met jouw kleding, haar, make-up en accessoires en geen tijd kwijt bent voor de spiegel ’s ochtends.

Investering

Tarief VIP-dag

Tijdens een VIP dag van 7 uur bij mij op kantoor halen we naar boven wat jij nodig hebt om een stap verder te zetten qua uitstraling en presentatie om naar de volgende fase in je ondernemerschap te gaan.

Je investering voor een Persoonlijke VIP-dag is 888 euro exclusief 21% btw (incl. lunch).

Wanneer je je in bovenstaand verhaal herkent en mij en mijn coaching wilt inzetten, kun je uiteraard contact met me opnemen voor de mogelijkheden.

Voordat jij en ik de beslissing nemen of een Persoonlijke VIP-dag voor jou op dit moment de beste keuze is, hebben we eerst een belafspraak.

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een belafspraak. Je kunt dan vertellen over wat je doel is en waarmee je worstelt.

Tijdens onze belafspraak hoor je ook wanneer de eerstvolgende beschikbare datum is.

Belafspraak aanvragen

Zet jezelf in actie!

Jij bent het waard om gezien te worden. Het is nu tijd om jezelf in je kracht te zetten. Durf te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie. Durf jij je verhaal, stijl en dromen concreet te maken? Meld je dan nu aan voor de VIP dag.

Ik ben Sylvia Bochem

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen te begeleiden bij het zichtbaar worden op een manier die voor hen klopt.

Omdat het zoveel oplevert om hieraan te werken: geluk, rust, voldoening. En ik weet dat de wereld mooier wordt als jij je zichtbaar maakt. Daarom werk ik graag met mensen die zichzelf weleens willen ontmoeten, in plaats van zichzelf steeds tegen te komen. Mijn aanpak is niet standaard. Bij mij komt gevoel als eerste en het denken daarna. Ik vind het belangrijk dat iedereen met wie ik werk zich comfortabel genoeg voelt om zichzelf te durven zijn. Ben jij zo’n iemand? Ik ontmoet je graag!

Sylvia Bochem
Delen