ZZP Brandingshoot - Syl for Style

ZZP Brandingshoot, snel en eenvoudig jouw verhaal op beeld.
Exclusief traject voor vrouwelijke ondernemers die zichtbaar willen groeien.

Doe je nog vrij weinig aan marketing? En heb je het gevoel dat je nog onzichtbaar bent voor een groot deel van jouw doelgroep?

Heb je het idee dat je dienst véél beter is dan je marketing?
Dan is het tijd voor de next level!

Verleid jouw klanten met jouw stralende presentatie. Zorg dat iedereen je kent.

Word de bekendste naam in jouw markt.
Dé persoon waar iedereen als eerste aan denkt.

Wat daarvoor nodig is? Dat je overal bent. Met jouw verhaal.
Waar je klanten ook kijken op internet, ze komen elke keer jou tegen.

Krijg veel meer bekendheid en klanten
Overal aanwezig zijn is superovertuigend, want dit lukt maar een paar procent van de ondernemers. De grote spelers. Die meestal mega-marketingbudgetten hebben.

Maar zo’n groot budget is nergens voor nodig. Overal aanwezig zijn kan ook anders.

Vertel jouw verhaal op camera en laat zo je potentiële klanten persoonlijk kennismaken. Door je te laten interviewen vertel je jouw verhaal puur en authentiek. Dat is wat klanten raakt!

Op deze manier deel je in één klap jouw verhaal op het internet zonder dat je naar allerlei netwerkbijeenkomsten hoeft te gaan.
Die tijd kun je mooi besteden door de te werken aan je bedrijf.

Met het inzetten van video en foto´s onderstreep je jouw verhaal.
Zodat klanten jou beter leren kennen en makkelijker met je kunnen connecten.

Ik help je bij het vertellen van jouw verhaal

Vertel me jouw verhaal en ik zie het voor me in beeld, kleur en vorm. Het eindresultaat van dit exclusieve traject is een professionele persoonlijke video en mooie foto’s van jou geheel afgestemd op jouw branding. Na het traject heb je prachtig beeldmateriaal wat je direct overal kunt inzetten voor meer zichtbaarheid.

We groeien op met verhalen. Verhalen maken dat we iets beter onthouden, beter begrijpen. En als we het verhaal van een ander mooi vinden, willen we ons er mee verbinden. Meer kloppend is: we willen meer onszelf zijn. En de ander herinnert ons aan die delen van onszelf, die we graag willen ontwikkelen. Kortom: verhalen zijn dus een krachtig middel. Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe meer je doelgroep zich erin kan herkennen. Zo komt de verbinding tot stand!

“People don´t buy products, they buy stories. Let´s tell yours.”

Samen aan de slag

Hoe werkt het?

We maken een afspraak, telefonisch of via skype. Daarin geef je aan hoe je de foto’s of video het liefst zou willen gebruiken en wie je er mee wilt bereiken. Dat geeft mij een idee van welke (kleding)stijl passend is. Vooraf ontvang je een lijst met vragen Over jouw why, over wat jij in de wereld zet en nog wilt zetten. Over jouw vakgebied. Maar ook heel praktisch over hoe je werkt, jouw aanpak.

Strategiesessie en stylingadvies

Tijdens de eerste afspraak, de strategiesessie stel ik je 1,5 uur lang een heleboel vragen om het goud uit jouw verhaal te filteren. En tijdens de tweede afspraak gaan we samen aan de slag met het verhelderen van wat jou aantrekkelijk en inspirerend maakt, jouw presence. Je ontvangt dan ook een persoonlijk kleur- stijladvies afgestemd op jouw branding. Net voor de shoot hebben we contact om nog even de puntjes op de i te zetten.

Wil je weten hoe zo’n zzp filmshoot anderen heeft geholpen? Bekijk de reacties hieronder.

People don´t buy products, they buy stories. Let´s tell yours.

ZZP Fotoshoot

Dé shoot om jouw bedrijf, verhaal & brand te vertalen naar passende beelden die jouw energie dragen. We gaan foto’s maken waar jij je goed bij voelt en jouw klant ziet wie jij bent. Een eigen beeldbank waar jij eindeloos mee kan variëren. Waarmee jij dagelijks, in een consistente stijl jezelf kan laten zien.

 • Tien portretten en verhalende foto’s voor op je website, social media, mailings, persmateriaal of banner.
 • We brainstormen over handelingen die kenmerkend zijn jouw onderneming en zoals de doelgroep jou zal beleven. Door hierbij te kijken naar gemeenschappelijke waarden maak je de juiste verbinding met je klant. Alles vind plaats op 1 locatie, die ik voor je regel.
 • Je krijgt persoonlijk kleur en stijladvies en we kijken samen welke kleding past bij jouw ondernemersverhaal. Je neemt 2 sets kleding mee, die bijdraagt aan de herkenbaarheid van jou als ondernemer dus hierin zullen we niet al te veel variëren.
 • Er zal een visagiste aanwezig zijn die je zal helpen met een professionele make up en je haar stylen. Dat betekent geen lagen make-up maar in afstemming met jou net dat beetje extra.
 • De fotosessie duurt zo’n 3 uur. Binnen 10 werkdagen kun je via een gepersonaliseerde website de foto’s uitkiezen.
 • Na jouw selectie ontvang je binnen 5 werkdagen de definitieve foto’s op hoge resolutie.
 • Het is uiteraard mogelijk om extra foto’s te bestellen.

Na de ZZP fotoshoot heb je:

 • Tien zakelijke portretten waarin jij jezelf herkent.
 • Trek je gemakkelijk de aandacht met foto’s waarop jij jezelf persoonlijk én professioneel profileert.
 • Duidelijk welke kleding(stijl) er past bij jouw personal branding.

Iedere maand is er plek voor 4 ondernemers om te starten. Wil je nu starten? Neem nu contact op via mail of bel 06-28959180.

Branding fotoshoot traject is € 1497,- excl. BTW voor
+ 10 zakelijke portretten
+ make – up & haar
+ styling & kleding
+ 2 outfits
+ 1-op-1 brandstrategie sessie

 

Wil je liever het complete Brandingshoot traject (foto- & filmshoot) boeken? Dan is dat ook mogelijk.
Vraag naar de mogelijkheden.

ZZP Filmshoot

Het is er allemaal al. Je verhaal, je power, je presence. Daar hoef je niets voor te doen. Als je dicht bij jezelf blijft zul je de klanten aantrekken die bij jou passen. Tijdens de filmshoot mag je de controle loslaten en je overgeven aan mij. Je vertelt mij jouw verhaal en samen ontdekken we het goud in jouw verhaal. Jouw verhaal wordt tot een authentieke video gemaakt, waarmee je kunt laten zien waar jij voor staat.

 • Je krijgt een gepersonaliseerde video met jouw persoonlijke verhaal.
  (max. 2,5 minuut incl. logo)
 • De locatie en setting worden voor je geregeld. Alles vind plaats op 1 locatie, wel zo makkelijk.
 • Vooraf kijken we samen welke kleding past bij jouw ondernemersverhaal. Daarbij krijg persoonlijke stylingtips. Je neemt maximaal 1 set kleding extra mee, die bijdraagt aan de herkenbaarheid van jou als ondernemer dus hierin zullen we niet veel variëren.
 • Een visagiste is aanwezig en zal je helpen met een professionele make up in afstemming met je kleding.
 • De filmshoot duurt ongeveer 1 uur. Binnen 15 werkdagen ontvang je een gepersonaliseerde link met de ruwe versie waarin je kan aangeven wat eruit mag. Je kan de film stop zetten en er inzetten wat je eruit wilt hebben door middel van een commentaar box. Daarna worden kleine oneffenheden recht getrokken in de film, zoals overgangen, kleuren, geluid en toevoeging logo en ontvang je de link met jouw afgemonteerde video inclusief logo.

Na de ZZP filmshoot heb je:

 • Een gepersonaliseerde video met jouw persoonlijke verhaal over jou en je bedrijf (incl. logo). De standaard video door middel van een persoonlijk interview duurt 2 – 2,5 minuut.
 • Trek je gemakkelijk de aandacht met jouw eigen verhaal op video dat je meteen op diverse manieren kunt inzetten (website, social media).
 • Stijladvies ontvangen afgestemd op jouw branding, stijl en persoonlijkheid.

Iedere maand is er plek voor 4 ondernemers om te starten. Wil je nu starten? Neem nu contact op via mail of bel 06-28959180.

Branding filmshoot traject is € 2497,- excl. BTW voor
+ 1 professionele video (incl. logo)
+ make – up & haar
+ styling & kleding
+ 1 outfit
+ 1-op-1 brandstrategie sessie

 

Wil je liever het complete Brandingshoot traject (Film- & fotoshoot)?
Dan is dat ook mogelijk.
Vraag naar de mogelijkheden.

Let's tell your story!

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om over jezelf te vertellen. Onderscheidend in hoe je bent en wat je doet.
Toch doen we dat vaak te weinig. Want: hoe vertel je helder en krachtig, maar zonder jezelf te veel op de borst te kloppen?
En waar ben jij trouwens onderscheidend in? Beter dan al die anderen?
En wat is de rode draad in wat je doet?

Durf je nog niet de eerste stap te nemen om meer zichtbaar te worden of ben je al begonnen maar lukt het je niet om de juiste klanten aan te trekken? Dan kan ik je helpen. Samen gaan we aan de slag met het filteren van het goud in jouw unieke verhaal, dat wat jij zo jij maakt.

Ik leer en coach jou hoe je deze mooie eigenschappen en missie omzet op beeld, die zo eigen is dat je door jouw unieke manier van presenteren de juiste klanten aantrekt en je business naar een hoger niveau kan tillen.

Sylvia Bochem

Ik ben Sylvia Bochem

Het is mijn missie om mooie portretten te maken van vrouwelijke ondernemers met een verhaal. Ondernemers die doen wat ze het liefste doen, die werken vanuit hun hart.

Die hun verhaal graag willen vertellen, maar er tegenaan hikken om dat nu eens op camera duidelijk en helder over te brengen.

Terwijl ze eigenlijk wel weten dat dat henzelf veel zichtbaarheid gaat geven en hun bedrijf een grote stap vooruit zou helpen.

 

  • Ik meldde mij bij Sylvia omdat ik niet meer wist welke richting ik op wilde met mijn werk en met mijzelf. Sylvia zag direct meerdere mogelijkheden. Ik meldde me aan voor 1 op 1 coaching. De kracht van Sylvia's coaching is dat de antwoorden steeds uit je eigen onderbewuste komen. En die antwoorden waren soms heel verrassend! De sessies bij Sylvia heb ik ervaren als intens en inspirerend. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien en mijn pad voor me werd steeds duidelijker. Met haar energieke persoonlijkheid en enthousiasme weet Sylvia, samen met jou, het beste uit jezelf te halen!
   Joliene - Freelance tekstschrijver
  • Chantal de Werd
   Sylvia heeft mij op voorhand door het traject geleid, zodat ik wist wat ik kon verwachten. De opname vond plaats in een mooi en gezellige locatie en ik werd door Sylvia volledig op mijn gemak gesteld. Snelle vragen, een paar keer de shoot opnieuw gedaan, maar hoe leuk was het. Uiteindelijk kunnen mijn toekomstige klanten mij in 2 minuten tijd leren kennen. Zonder Sylvia had ik géén idee hoe ik zichtbaar kon worden en mezelf kon presenteren. Ben heel blij met het resultaat.
   Chantal de Werd
  • Toen ik contact zocht met Sylvia, was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen om me te laten groeien op een manier waar ik ook blij van zou worden. Ik wilde lekkerder in mijn vel komen. Makkelijker leren omgaan met emoties en bepaalde struggelingen een plek kunnen geven. Het hele traject heeft me nieuwe inzichten opgeleverd over hoe ik het beste in mezelf naar boven kan halen, van binnen én buiten. Ook zijn er een flink aantal emotionele barrières weggenomen waarvan ik niet wist dat ze zo zwaar op mij drukten. Het belangrijkste directe resultaat is het besef dat ik trots mag zijn op wie ik ben en wat ik heb bereikt (oftewel, ik mag meer zelfvertrouwen hebben want ik ben best goed bezig!). Op de lange termijn hoop ik beter te leren vertrouwen op mijn gevoel en qua kleding minder miskopen te doen. Sylvia is een coach die voor mij echt voelt als sparringpartner. Ze stelt goede vragen, geeft ook haar eigen ervaring als dat helpt, en ze houdt ten alle tijden mij in de lead. Hierdoor kwam ik echt in mijn eigen kracht te staan. Ze neemt je niet bij het handje, maar boost je eigen krachten.
   Colette Broekgaarden
  • Sylvia, hartelijk bedankt voor deze zeer goed verzorgde fotoshoot! Met jouw enthousiasme en invoelend vermogen heb je me goed voorbereid op de dag. Op jouw geheel eigenwijze wist je liefdevol kritische vragen te stellen waardoor de essentie bovenkwam en het totale plaatje welke ik wilde neerzetten zichtbaar werd. Op basis daarvan heb je samen met mij de  juiste kleding uitgezocht en heb ik me op de dag zelf compleet kunnen ontspannen en kunnen genieten van het zelf in de 'spotlight' staan. Dat was nieuw voor mij! Nu heb ik een set mooie foto's waarin ik mezelf herken zoals ik ben en waarmee ik mezelf via mijn nieuwe website zal presenteren aan mijn klanten!  
   Simone Schoop
  • "Ik heb onlangs mezelf een VIP-dag + garderobe-check van Sylvia cadeau gedaan en kan dat iedereen aanraden. Het is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Ik weet nu precies welke kleding bij mij past – zowel zakelijk als privé – waardoor ik heel gericht kan shoppen. Dat bespaart veel tijd en geld. Geen dure missers meer die mij niet flatteren of ongedragen in mijn kast hangen. Geen overvolle kledingkast en toch het gevoel hebben dat je niks hebt om aan te trekken. Samen met Sylvia heb ik mijn kast opgeschoond. Ik kan nu snel vinden wat ik zoek en met minder kleding betere combinaties maken. Daar heb ik elke dag plezier van!"
   Saskia Broman
   VIP dag
  Delen